Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #68
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

cimen Nickli Üyeden Alıntı

arkadasim bak konuyu acan arkadas sitede yasaklandi diye biliyorum yasinlere gelince evet arkadas konuyu acti yasini serifleri bölüstük ve 11 kisiden sadece 5 kisi okumus durum öyle olunca okumalara son verdik anladin umarim konuyu acan arkadasla alakasi bile yok

arkadas cok güzel ve cok büyük bir dua yi bizimle paylasmis
Allah razi olsun diyeceginize elestiriyorsunuz
arkadas duayi uygulamis dilekleri kabul olmus bu herkeste öyle olucak degil bunu nedense anlamiyorsunuz haa etkili mis yüzde yüz benimde tutar diye bir sey yok duanin kabul olma sartlari var vakti var ne bilim icten okuma var ve hayirli mi degil mi konusu var

bir de duayi okuyan arkadaslar ben hep demisimdir dua ediyorsun söyleme sen ve Allah arasinda kalsin

ama noluyor bakalim duayi okudum tutucak mi tövbeee tövbeee tüylerim diken diken oluyor kusura bakmayin da cok beklersiniz kabul olsun diye Allah bilir ama

dua edipte bunu başkasına söylememek başka bişey,yaptıgın duanın kabul olupta ben bu şekilde yaptım ve oldu diyerek başkalarına yardımcı olmak ayrı şeysanırım sen benim neden merak ettiğimi anlamamışsıntabiki her dua herkeste farklı etki edicek tutarmı tutmazmı diye bişey yoksende anladın umarım
arkadaşında yasaklı falan degil gördüğüm kadarıyladurum tam bir fiaskoydu kabul edin

Alıntı Yaparak Cevapla