Konu
:
11 Adım Duası Çok Etkili...
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
69
Prof. Dr. Sinsi
monalisa
Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısınız arkadaşlar geri dönenler hep kavga edip bir iki gün sonra pişman olanlar
Uzun zaman sonra dönen hiç yok ya da ben görmedim
Her şey Allahın istemesiyle oluyor ne okursak okuyalım bazı şeyler değişmiyor malesef
Ama insanın içini acıtan yıllar geçtiği halde o kişileri düşündükçe üzülmemiz onların ise başkalarıyla mutlu olup bizim hayallerimizi başkalarına yaşatmaları
Allah o kişilerin yaptıklarını yanlarına bırakmayıp pişman eder inşallah
Bu sitede benim durumumdakilerin yazdıklarını okudukça içim acıyor neden insanlar bu kadar vicdansız diyorum neden karşılarındakini düşünmüyorlar
Bir anda herşeyi silip kendilerine yıllarını verenleri ortada bırakıyorlar
Ama inanıyorumki Allah dualarımıza mutlaka cevap verecek
İnşallah gönlümüzden geçenler hakkımızda hayırlı olur,hayırlı değilse de rabbim hayırlı eder
ewet ne kadar acı değil mi?bizim hayallerimizi başkalarına yaşatmaları
birde beni çok sinir eden laf:ya boşver eden bulur allah ona yaptıklarının cezasını verir
ya tamam verir veriyo da zaten ben o kadar inanıyorum ki ilahi adalete ve emin olun cezası öbür dünyaya bile kalmıyor
kim ne haksızlık yapmışsa bu dünya da buluyor
ama kızdığım bana olan olduktan sonra benim hayatım akıp geçtikten sonra ona olan olsa ne yazar
zaten burda ki herkes neden bu kadar gideni döndürmeye meraklı olan bırakılana olduğu için
tekedilene olduğu için
her zaman terkedilen acılarla ve hayatın gerçekleriyle başbaşa kalıyor
ve o kadar acı oluyorki
şuna da eminim buradaki çoğu kişi de dönmesini onu hala çok sevdiğinden değil ki buna bende dahil sadece bize yaşattıklarını ödemeleri için istiyor
yani biz öyle aman biri bıraktı gitti diye keyfimizden salya sümük ağlamıyoruz elimizden geleni yapmaya çalışmıyoruz
ne arkadaşlar var 15-16 senelik evli adam bırakıp gitmiş onu döndürmeye çalışıyor buradaki dualarla
arada bi de çocuk
şimdi bu insan sevgisinden mi aşkından mı o kadar yana yakıla döndürmeye çalışıyor
ay neyse çok konuştum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul