11 Adım Duası Çok Etkili...
demeltem Nickli Üyeden Alıntı
oo yüzden hıçkımseye anlatmamak gereklı hem karsındakının ne nıyetle senı dınledıgını bıle bılmıyorsun ve soyle ınsanlarda cıkıyor aman kaderde varsa olur bosyere dua etme olcaksa olur zaaten ınanmıyan ınsanlar sen dua ederken yada ettıgını gorduklerınde kalplerınden ne gectıklerının bılmıyorsun ben cok oncelereden okadar caresız durumlar atlattımkı sevdıgım erkek bana bır yıgın laf soyledı benı bıraktı evlendı sabahlara kadar aglıyordum hiç uyumadan durmadan herkes acıyarak bakıyordu bana 20 kilo verdım tedavi gördüm ama hep allahıma sıgındım rabbım sana emanet sensız vekılım yalvarırım oo ettıgını bulsun benıde bu durumdan kurtar dedım herkes bana olması ımkansız gıbı bakıyordu ama ben dedım ben allaha guvenıyorumm nekdar caresız olsamda benım rabbım yanımda vekılım allahtır dedım ve aradan bır sene sonra bana oo cok seyler cektıren ınsan evlenmıs ayrılmıs bı sekılde gerı dondu basına gelmıyen kalmamıs oda cok acılar cekmıs hepsı burnundan bır bır gelmıs dedım allahım sen cok buyuksun ve sımdı ıstemıyorum onu kesınlıkle sevgım bıttı oo pısman oldu yaa yaptıklarına allah affetsın onu ınsallah bundan sonra karsısına cıkan ınsana merhamet gosterır zarar vermez dogru yola gelır kendıde bunları soyledı nekadar caresız olursanız olun sıze nekdar karsınızdakı ınsanlar ümitsizce bakmıs olurlarsa olsunlar ıcınızdekı ınancı yıtırmeyın mevla neylerse guzel eyler işlerını ona bırakın ve allaha sıgının ınnankı mutlaka ama mutlaka cvp verıyor
--------------------
arkdaslar benım soyledıgım duanın 11 adım duasıyla bır ılgısı yok bu farklı bır dua sadece 2 rekat namaz kılıp kımseyle konusmadan 16641 defa ya latif okuyorsunuz okadar dılegınızı dılıyorsunuz belalımın dedıgı dua farklı benım dedıgım dua farklı lutfen yanlıs okuyup uygulamayın vebalı benım ustume olmasın
teşekkürler canım çok güzel yamışsın,Allah herkezin hakkında hayırlısını versin
|