Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah sizlerden Razi olsun Allah kelami mutlaka ise yarar bir harfinde binbir esrar var her bir ayetin Allah hayrlara vesile etsin hayrli sekilde sizlere faydasi olsun

--- Sonraki mesaj ---

bugun yani bir kac saat once bende gozemi geldim ne oldu bir kapiyi kapatiyim derken dirsegime kapi bir geldiki mubarek kapida gulle gibi agac cok agir, nasil bir hizsa yerde duz coktum kaldim sadece ilk an bagirdimi biliyorum annemin seslendigini arkadan annemle arkadasi geldi ben rahat 5 dakika nefes alamadim dersem yalani yoktur
nefesim kesildi annem sesleniyor cevap veremiyorum kadin kortu yazik sirtima bir kac defa vurdu sonra nefes ala bildim cok fena oldum kaldim oylece orada aksamin ilerleyen saatlerinde bir bardak kirdim ucuz kurtuldum birseyler kiran biri degilimdir olmadik anda oldu ardindan yarim saat gecti gecmedi sandalyeden bir kalktim diz kapagimin arkasi cizilmis hafif kanadi baska bir arkadasi annemin ne oldu sana kaza zede gibi oldun dedi neyse bunada sukur akicak kan varmis bunla oldu tam damar uzeri derin olsa neyle nasil oldu bende anlamadim

hala sag kolumu zorlukla kullaniyorum oynatamiyorum guzel tarafi misafirler bana hizmet ettiler
guzel yanindan bakmak lazim neyseki solagim ya bu kolum olsaydi napardim hayda baslasin dilde kekeleme ben cifte eli farkli farkli kullanirim sag elle yemek yesem bebek gibi her yere dokerim bicak tutsam parmaklarimii kesilcekten daha cok keeserim bunada sukur

Alıntı Yaparak Cevapla