Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

cokmutluluk Nickli Üyeden Alıntı

Lula canım bu ay tamamlarsak % kaç oranında sence bir gelisme olur? tabi bu işlerde yüzde belirtmek olmaz ama
beni bilirsin, merak işte
kızlar napıcaz nası evlenicez gercekten hazır mıyız
beni bir telas aldı ki sormayın bence bu sefer hepimiz birden gidiciyiz
bir iki aya çeyiz başlığı acarız artık

hahah senin çeyiz tamam canım benimki tamamlandı yıllar önce aşkıma göstermiycem yoksa adamcaz kaçar ben ömrü billah valiz eşyamı taşıcam diye garibim kendime şaştım taşınırken bir kamyon çıktı hadi bu eşyaları atcam evlenirken vercem birilerine zaten kamyonu eşya degil benim kolilerimdi kaplayan ha birde çeyizmi görürse zavallı yok zaten evlenirken görür ancak söylemicem kesinlikle
ben olucagına inanıyorum Allahın izniyle %100 inanıyorum desem yalan olmaz inan okuma kararı alırken öyle heyecanlandımki sanki olmuş gibi ellerim titredi gercekten ben zamanın geldiğine inanıyorum açıkçası ben evliliğe hazır oldugum zaman evlenceğim kişi karşıma çıksın dedim ( nişanlanıp ayrıldıktan sonra) hazır olmadıgım zaman göremezdim o kişiyi burnumun ucunda 40 takla atsa aklımın ucundan bile geçmezdi kesin benim için hazır olmakla ilgili bir durum kendimi hazır hissetiğimde olacaktır Allah'ın izniyle
hiç bir duamda acaba olurmu yoktur birde deneyim yoktur öyle ise hiç o konuüzerinde dua etmem bırakırım nede uğraşırım zamanına bırakırım belki zamanı geldiğini hissettiğim içindir
inşeallah hepimiz hayal ettiğimiz gibi hayırlı afiyetli huzurlu br evlilik yaparız saglık ve mutlulukla olsun annem hep şunu der neden kızları evlendirmiyorsun turşusunumu kurcaksın derler kadına oda " evlenmek marifet degil evlenip o yuvayı kurmaktır marifet ve evleneceği adamı dogru seçmektir asıl marifet olan beceremiceklerse otursunlar yerlerinde" der gerçekten çok haklı bu söylediğinde evlenmek marifet degil o evliliği yürütmek marifet olan bende önceden bu marifet yoktu hiç koca derdi koca ailesi dırdırları vs çekicek modda değildim ne yalan söyleyim kendi aileme bile tahamülüm yoktu zaman zaman insan deyip deger verdiklerimden gördüklerim ayrıydı
kendinizi hazır hissediyrsanız evliliğe bence Allahın İzniyle olucaktır diyorum ya arkdaşlarım okudu oldu

Alıntı Yaparak Cevapla