Konu
:
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
15
Prof. Dr. Sinsi
benm bir tanıdığım aile 3 kız kardeşler hepside eğitim olarak süper birisi londraya uzmanlık için gitti yıllar önce orada bir hafta içinde eşiyle tanıştı nişanlandı felan bir iki ay sonrada evlendiler
kızı çok kişi istedi eşi zenci prof aynı alanda evlenme aklında bile yoktu
dünyanın bir ucudnan bir ucuna gitti
birden karşısına çıktı 35 yaşındaydı evlendiğinde kız kardeşleride o yaşlarda evlendiler hepside çok ama çok iyi insanlarla evliler maşaallah
eşi gerçekten soylu bir aileden gelen birisi kıza hediye yakutlar elmas setler gelmişti ve aileden gelen takılar
ben şu lafı çok severim er giden kız erini geç giden kız yerini bulur
erkendne evlenmek mesele degil düzgün birisi ile evlenip düzgün bir yuva kurmak önemli iyi bir aile olması
insan evlenirken tek adamla degil ailesiylede evleniyor
bence karşına çok iyi bir insan çıkacak inşeallah ve beklediğin üstünde birisi ile evleneceksin
yeterki sen iste nilyun
ben çocukkende derdim ben küçük yaşta degil aklım başında olup dogru insanı seçip evlenmek istiyorum beni anlaya bilcek birisi olsun
birileri bana sordugunda evlenmek istediğin nasıl biri safım anlamazdım beni istemeye niyetlilermiş benimde kısmetlerim hep uluslararası oldu
nasıl bişese ama hepside iyi insanlardı istediğim gibi ama ben hazır degildim
evlilik gerçekten çok önemli ben gelecekte düzgün çocuklar yetiştirmek istiyorum bunuda düzgün bir evlilikte yapabilirim ancak
hayırlı kul hayırlı evlat ve hayırlı insan olsun çocuklarım
bu zamanda gelişi güzel evlilikle bu bozulmuş ortamda zor ama saglam bir evlilikte daha kolay olacaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul