Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

inciseL Nickli Üyeden Alıntı

lula,peki bunu ilk 3 ay yaptık olur ya halen bir gelişme yoksa,takip eden aylarda da ara vermeden devam edilirmi? yoksa ara vermek lazımmı??bir bilgin varmı bununla ilgili

incisel olmamasi cok mumkun degil eksik bir uyguluma varsa yani uyugulama olmasi gerektigi gibi yapilmadiysa ancak o zaman kisinin cikmamasi olur bence ilk ayi okuyup bitirin hayirlisi ile bundan sonra buyuk ihtimal ikinci ve ucuncu aylara bile gerek kalmaz Allah'in yarattigina sozum yok ama inanin okuyan kizlar gercekten boyle goz alici degildi onlarla ayni lisede okuduk taniyorum evlenenleri kiminin kismetinde baglanma mi biseler varmis kimiyle evlenmek isteyen cikmiyormus bunlar detaylar zor durumda diyerek ozetleyim konuyu oyle olan kisilerde bile kismetleri acilmis ve evlendiler

olaki olmadi onu benim sormam gerek ne yapilir ama okunmamasi gerektigini biliyorum fakat belli bir suremi beklenir bilemem artik ikinci ay cok cok zor durumlarda ucuncu ay artik ciddi evde kalmamislarda bile ise yariyormus ama dedigim gibi benim tanidiklarim ilk ayda gelismeleri olmus firsatlari tepmemekte bizim elimizde buda ayri bir konu

bu uc ayda baslamayan arkadaslar baska ayda baslar onemli olan arabi ayin ilk pazartesi persembe cuma gunu olmasi ve verilen tertibin uygun bir sekilde uygulanmasi

Alıntı Yaparak Cevapla