Konu
:
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
17
Prof. Dr. Sinsi
lula
Nickli Üyeden Alıntı
belirtilmis gunler disinda okunmaz okursaniz siz bilirsiniz israrla gun verdim ozellikle gun yazdim
isterseniz okuyun ama orada yazdigim gibi bir ay icerisinde evlenceniz kisi karsiniza cikar konusunu o zaman birsey soyleyemem
isterseniz okursunuz ama etkisi ayni olucagini sanmiyorum
surekli israrla ayni konu uzerinde duruyorum belirtilen gunlerde tam uslubuyla okunmalidir ama okumak istersiniz birsey diyemem ama olucagi konusunda da birsey diyemem
--------------------
ben iki gun okudum tam ucuncu gune gelicektim napalim bunda da bir hikmet vardir elbet bekliceksin artik
yada ilac kullancaksin hos bence sansini zorlama derim bu konuda bekle yas kac bu arada ben 31 olcam bir kac ay sonra grcegi az once kardesim hatirlatti abla neden 30 olunca yaslar bir yil geriye cekilir anlamiyorum diye
saglik olsun canim ne olcak kismet artik napalim
hayirlisi var demek diyorum
ben benimle evlencek zavvalliyi merak ettim
hehh yazik adam az daha beklesin simdi bu siralar sinirleri bozuk olur felanda ondan bekliyor olabilir dedim
kismet artik yapcak bise yok su durumda
--------------------
canim ah oyle olsa birileri kisi yerine niyetlenip okuya bilse bana duayi verenler okuyup beni evlendirceklerdi
oyle olmuyor bende dusundum bir gunum kalmisti
niyet tabiki onemli ama bu dua cok farklidir aynen soylendigi gibi yapilmalidir
oh oh simdiye kadar benim cocugum bile olmustu duayi birileri kisi niyetine okusaydi
aklima geldi anneme okutuyum dedim sonra dusundum kadin zaten evli birde onun kismeti acilir bu sefer babam beni tavuk yolar gibi yolardi kesin
hacet namazini soran arkadaslar evet namazi kilin lutfen
lula aynı yaştayız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul