Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #19
Prof. Dr. Sinsi

bana da duayı yapmak nasip oldu dün gece çok kötüydüm, Allah razı olsun, lula teselli etti beni çok ağladım, bir yandan da dua ettim hiç ummadığım birşey oldu ve sevgilimin annesi aradı, benimle o kadar güzel konuştu ki,üzüntüm biraz olsun hafifledi ağlaya ağlaya uyuduğum için başım çok kötü ağrıyordu, alarmı kurdum ama ne yaan söyleyeyim, baş ağrısından dolayı sabah namazına kalkamam diye düşündüm uyudum, 2 saatte bir uyanıp saati kontrol ettim ve sabaha doğru çok güzel bir rüya gördüm sıklıkla tesbih çekiyorum, onunla ilgili çok çok güzel bir rüyaydı ewim hemen caminin yanında, hocanın sesini duyup kalktım, namazımı ve hacet namazını da kıldım, lulanın yazdıklarını yaptım ayetel kürsülerin bir kısmını işte okumak zorunda kaldım yetiştirdim dünkü o hüzün bulutundan eser yok sevgilimle de aramız iyileşti biraz lulanın dediği gibi, duayı isim vermeden okudum, yani tümüyle Allah'a bıraktım inşallah diğer günleri de uygulayabilirim gördüğüm rüya beni öyle mutlu etti ki, bir an Allah'ın benimle ilgilenmediğini düşünmüştüm, çok yanılmışım, lula bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimAllah razı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla