Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #21
Prof. Dr. Sinsi

siz bu duayı okurken kısmetinizde olanı istiyorsunuz zaten bir kişiye odaklanıp yapıp yapmamak size kalmış bir şey ama bildiğim dogrultuda size şunu söyleyim o kişi sizin kısmetinizde değilse zaten bir engel çıkar bu duayı okuyamazsınız
şunu söyleyim bu duayı okurken siz kısmetinizi açacaksınız benim şahsi düşüncem katılıp katılmamak size kalmıştır eleştirede bilirsiniz benim için çok bir anlam ifade eder dersem yalan olur benim düşüncem şudur bir kişi sizinle evlenmek istiyorsa zaten bunu açık yüreklilikle söyler özel duaları yapmadan bile evlenirsiniz
olaki kişinin bir sorunu vardır evlenmek için özel şahsi ailevi vs kişiye niyetlenip okumadan bile eğer o şahıssa sizin niyetinizde olan zaten o kişi karşınıza çıkar
ben kendimden yola çıkarak söylüyorum bana ilk bu dua geçen yıl verilmişti ve o zaman Allah biliyor ne yalan söyleyim aklımda bir kişi vardı okumak için normalde bu duayı bana veren kişi hiç bir zaman duayı eksik vermemişti
ilk defa Allah işte o zaman bana bu dua eksik verilmiş O zaman şunu anladım her ne olursa olsun bir kişi kısmetinizde değilse onu hiç bir şekilde kendinize çekemezsiniz
Benim şahsi düşüncem kişilere niyetle degilde hakkımda hayırlı olan kişi diyerek niyetlenip okuyun ben dua ediliken istenmesi gerekenide yazdım netlik olsun diye düşündüğünüz kişi kısmetinizse o zaman Allah verir
bu düşünceme katılırsınız ya da katılmazsınız kişinin kendine kalmıştır ben birşeyden eminim Allah zaten olmaycak birşeyle niyetlendiyseniz duayı okutmaz bir engel çıkacaktır benim tavsiyem kaderinizin yönünü değiştirecek şekilde hareketlerden kaçınmanız

Alıntı Yaparak Cevapla