Konu:
Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Şükrü abi slmlarAbi benim senden bir ricam olacakBen iyi bir işi olan,fiziği düzgün,giyimine dikkat eden biriyimAma benim yıllardır kahrolduğum bir durumum varSanki karşı cinsim beni görmüyor görünmez adam gibiyimÖylesine tıkalı ki ilişkilerim başlamıyor bileDedim ya sanki görünmez insanımBöyle oluncada sahip olduğum şeylerin benim için bir anlamı kalmıyor ve hiç mutlu değilim

Bu arada 28 yaşındayım ve bu halimden kurtulabilmek için yaklaşık 10 yıldır dua ediyorum ama şöyle böyle değilGecem gündüzüm her anım dualarla geçiyor,gözyaşlarımın haddi hesabı yok (( Hayatımdan soğudumBütün günahlarımdan el ayak çektimBütün dini vecibelerimi tam yapmaya özen gösteriyorumAma abi inan yaprak dahi kıpırdamıyorBenim ihtiyacım dilek dualarından önce sanırım cazibemi ön plana çıkaracak dualar etmekLütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunBugüne kadar inan yapmadığım uygulama,esma,dua daha neler neler kalmadı ama dedim ya yaprak kıpıdamıyor hayatımdaŞimdide senin verdiğin Ya Bais duasına başladımBirde şu gül suyu uygulamasını yapsammı bilmiyorumYa lütfen eğer bildiğin çok etkili cazibe artırıcı yada kalpleri fetheden gördüklerinde dikkat çekebileceğim bir dua varsa nolur paylaş benimleÇıldırmak üzreyimÖyle bir dua alacaksın ki ömrüm boyunca sana dua ederimo kadar dardayım abiAllah yardımcımız olsun

Alıntı Yaparak Cevapla