06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı
51 besmeleyi okuyup girsin yanına ya da yanındayken okusun en son bitirince başlasın konuşmaya 
bir de kalbinin yumuşaması için 
Allahım Senin iznini ve müsadeni emrini ve iradeni bekliyorum Sen neylersen güzel eylersin bizi de Sen gibi güzel eyle iki ichanda katında makbul, hayırlı muazzam bir evlilik kurmak arzusundayız ve lütfedeceğin hayırlı salih sağlıklı evlatlarımızı Senin yolunda Senin izninle Senin rızan için yetiştirmeyi istiyoruz Sen razı ol Rabbim, bunun için babamın gönlünü de hayırlısı ile razı eyle Sen olmazları olduransın, bütün olmazlarımı Sen'de topla Sen ki Allah'sın, bütün güzel isimlerin sahibisin isimlerimle dua edin icab edeyim buyurdun, bunda alâ söz olur mu? Allah sözünde sadıktır isimlerinle dua ediyorum, bize de yardım et, bize ve tüm bu durumda olan kavuşmak isteyip kavuşamayan kullarına hayırlısının da hayırlısını nasip et(vb içten bir yakarış ben buraya yazdım ama sizin içinizden gelen daha daha makbuldür arkadaşım )amiin, deyip öncelikle içinizden geldiği kadar miktarda istiğfar ve Efendimize selavat getirip 
(100 adet aşağıdaki zikrullahı tamamlayın ve yine istiğfar ve salavat ile duanızı kapatın Allah yaptığınız ve yapacağınzı duaları, Kendi rızasına uygun tüm dilşeklerinizi hayırlsıı ile kabul etsin ve inşaallah zahmette ki "tek noktalık" farklı kaldırıverip rahmeti ile muamele eylesin inşaallah)
bismillahirrahmanirrahiym
ferdûn hayyûm kayyumûn hakemûn adlûn kuddusûn
ve innallahe bikum le raufun rahiym
***bakınız burada hep Allahın isimleri vardır Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım inanın böyle bi çok arkadaşım var ve hatta evlatları da olanlar da var kafanıza takmayın, kız arkadaşınızın üzerine gitmeyin inanın herşey olacağına varıyor dua ettik kabul olmadı demeyin zira duanın kabul olmasında 3 ecir varıdr 1-Allahu teala bu dünyada interaktif bi şekilde günaha battığımız şuanlarda bir günahımızın kefaretine sayabilir 2-Ahirette daha daha hayırlısı olacağı içindir 3-ya da harfiyyen kabul eder duanızı 
Ama şunu da bilmenizi isterim ki neyin üzerine düşerseniz onun sizin için imtihanınız olma ihtimali vardır Allah zorlandığımız hususlarda, bizleri zorlarla imtihan edeerken aklımızı, fikrimizi korusun inşaallah 
En Emin'e emanet olunuz inşaallah
|
|
|
|