Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı

Eski 06-27-2012   #22
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı

arkadaslar banada lütfen yardim edin, sevdigim insan birden degisti evlenmeyi planliyorduk herkeze söyledik, anneme velanda söylemistim annem karsi cikmisdi olmaz demisti ama sevdigim savasacagiz biz birbirimizi cok seviyoruz diyordu onun ailesi iki bucuk yildir biliyordu evlenmek istedigimizi birden onlarda karsi cikti, halbuku arkamizda olduklarini hep söylerlerdi sevdigim beni sevdigini söyliyor ama mutzus olucagiz diyor ilerde kimse evlenmemizi istemiyor diyor ama ben cooook seviyorum onu cooook evlenmek istiyorum ben inaniyorumki basara biliriz oda hep öyle diyordu cok seviniyordu bir yuva kuracagiz diye ama birden korkmaya basladi ne yapa bilirim korkusunu yenmek icin, beni aramasi sormasi icin her sabah görüyorum ise giderkene onu yanina gitmek konusmak istiyorum, bazi zaman gidiyorumda ama bana gelme ikimizde daha cok aci cekiyoruz diyor dayanamiyorum onu hep körmek istiyorum, konusmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardim edin bu siteyi buldum bir kac hafta öncö sürekli burdaki dualari ediyorum allah ins dualarimi tez vakide kabul eder
Alıntı Yaparak Cevapla