Yalnız Mesajı Göster

Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Dua

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sara veya Cin Tasallutunda Okunacak Azimetli Bir Dua

shadow Nickli Üyeden Alıntı

ne kadar edp dışı yazsanızda benim için güzel insansınızisteyen herkes yazdıklarınızı uygulasınve beni yalancı çıkarın,o zaman sizlerden özür dilicemresul ve nebi efendimiz bir hadis söylemişse bu yönde sen okursan o düzelecek anlamı taşımaz biz bunu hiç anlıyamadıkbana hak verdiğiniz konuları siz o yazdıklarınızda yer buldurmadınız farkındasınız sanırımoysa bunları söylemeden herkesi(sara olanları)beyinde tümör de olsa,orta kulak iltihabıda olsa iyi edeceksiniz verdiğiniz dua ileyazık biliyormusunuz,insanların duygularıyla ve rahatsızlıklarıyla oynamanız ne kadar doğrudurbu tespitleri yapmadan dua önermeniz etik değilsiz alıntı yapıp yazıyorsunuzbiz alıntı yapmayız,sanırım aramızda ki büyük fark bu güzel insan

size verdiğim cevabda edeb dışı bir şey olduğunu sanmıyorum tersine müslüman olarak sizin farkına varmadan ayetlere edepsizliğinizi ifade ettik belki tövbe edersiniz diye insan hatadan uzak değildir ikincisi dikkat ettiyseniz mesajımda bunu tesbit edenlerin okuyabileceği diye ifade kullandım yoksa bu dua kulak iltihabından kaynaklanan bayılmaya okunur demedim ben kimsenin duygularıyla oynadığımı zannetmiyorum tersine insanlara fayda sağlıyacağına inandığım paylaşımlar yapıyorumalıntı yaptığımı nerden biliyorsunuz kardeşim bu verdiğim dua benim bir derlememde olabilir su-i zan kaçınılması gereken kötü bir haslettir müslüman hüsnü zan sahibi olmalı güzel insansaygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla