Yalnız Mesajı Göster

İçki kumar ve kotu aliskanliklari biraktirmak icin

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İçki kumar ve kotu aliskanliklari biraktirmak icin

Auraile6his Nickli Üyeden Alıntı

İÇKİ KUMAR VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI BIRAKTIRMAK İÇİN

Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun

ve etıy`ullahe ve etıy`ur rasule vahzerufein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel belağulmübinAllahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem

hiç bir şey yapamazsan bence,perşembe gecesi suya 41 kez oku 7 kez içmesini sağla fazlada içerse zararı olmaz,eşinin içkiyi bırakması için anne ismiyle beraber telaffuz ederek güzel niyet et canım

Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir

Peki bunun türkcesi nedir? Türkcesini okumadan neye yararki bu duaNe bilecem ben iblismi cagiriyonuz, cinmi cagiriyonuzTürkce tercümesinide yazinki bir ise yarasin

Kaldiki ne güzel seymis bu yawNefs ile cihada ne gerek, oku duayi tüm kötülükden arin

ohh ne ala

Alıntı Yaparak Cevapla