Yalnız Mesajı Göster

Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..

sevgili arkadaşlar ben formülü denemeyenlerin kuru sıkı konuşmasındansa deneyenlerin yorumlarını paylaşmasını rica etmekle iktifa edeceğim ayrıca geçmeyenler için 2 ve daha etkili bir formül sırada bekliyorlütfen deneyenler yazssınlar
ben iddaamı tekrarlıyorum migren yoktur cinren vardır
ve tıp migrenin kökünü ve nedenini tesbitte de bu yüzden aciz kalmıştır ki tıp okuyan arkadaşlar bunu bilirler saygılarımla
kaldı ki tıbben çözüm bulamayanlara özellikle denemelerini tavsiye ettik ki ne olduğu anlaşılabilsinve lütfen konuyu saptırmayalım
--------------------

a$ik Nickli Üyeden Alıntı

TIp migrenin sebebini de tedavisni de buldu,nerden biliyorsun diye sorarsaniz , ben hem cektim hem de tedavi oldum
Doktorlar 6 yil lisans okurken, ustune de 5 yil ihtisas yaparken bosuna kafa patlatmiyorlar emin olun
Ulkemizdeki Prof ler de ABD de gidip seminer verecek duzeyde iyiler bu konuda
Capadakini bilmiyorum ama Cerrahpasa TIp Fakultesindeki agri kursusu oldukca iyi
Bir de size tavsiyem agri kesicileri migren ataklarinda kullanmayin, bagimlilik yapiyor belli bir duzeyden sonra

Migrensiz gunler dilegiyle

buldu da neden kimsenin haberi yok
doktorlar varsa konuşsun lütfen
ve konuşurken de çözüm konuşurlarsa sevinirim
--------------------

DoReMi Nickli Üyeden Alıntı

başımız ağrısa cin,midemiz bulansa cin,hatta mikrop kapsak cin
yahu tamam bu varlıklar insanlara musallat oluyorlar buna ben de şahitim fakat en ufak bir şeyde hacıya hocaya koşanlara anlam veremiyorum

organlarımızın bir çalışma prensibi vardır fakat bu sadece mekanik bir süreçten ibaret değildirinsan psikolojisi de çok etkilidir bu süreçtesen bendeki migren falan değil cinren dersen cinrene dönüşür tabi onaparsan yap iyileşmek hak getireancak hocaya gidip okunup üflenirsen düzelirsin,buna inanmışsındır çünkü

bu varlıklardan Allah bizi korusun fakat her şeyi de buna bağlamayalım

herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir göz ise maneviyatta kördür
konumuz sadece migren ve uygulanan yöntem ile ağrının geçip geçmediği
--------------------

AlyanS Nickli Üyeden Alıntı

selam erol abı bısey sorucam tum soyledıklerını yapsak buna ragmen agrı gecmezse buna ne dıyecegızAyrıca cınren dedıgınız sey bıldıgımız cın den farklı bıseymıtesekkurler

siz yapın geçmesse ya da hafiflerse size 2 bir formül önereceğim inşaallahonda % de 100 dür

Alıntı Yaparak Cevapla