06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhid
Abdestli olarak,kıbleye karşı oturup,25 estağfirullah,1 fatiha-i şerif,3 ihlas-ı şerif,3 salavat-ı şerif okunur ve Rasul-ü ekrem [s a v ]efendimizin ruh-u şeriflerine hediye edilir         LA İLAHE İLLALLAH        Her yüz adette bir defa Muhammeden Resulullah ve ilahi ente maksudi ve rızake matlubi --->MANASI>ALLAHIM MAKSADIM SENSİN VE SENİN RIZANDA ARZUMDUR    DENİR   Günde ne kadar çekilirse, bir tarafa kaydedilir,yetmiş bin olunca,bir hatim olur İstenilen yere bağışlanır,çeken kimse isterse,kendisine bırakır             EHLULLAH HAZERATI   YETMİŞ BİN KELİME-İ TEVHİD OKUMAK SURETİYLE,NEFSİNİ CEHENNEMDEN AZAD ETTİR   BUYURMUŞLARDIR        ŞEYH EBU RADİ şöyle anlatıyor             Bir sofrada yemek yiyecektik Soframızda genç,salih bir delikanlı vardı,keşfi açıktı Elini yemeğe uzattı ve ağlamaya başladı NE OLDU, dediler şöyle söyledi,,işte cehennem Anamıda cehennemde görüyorum Yemek yiyemedi,sürekli ağlıyordu Benim okunmuş yetmiş bin Tehlilim vardı Hiç bir yere bağışlamamıştım İçimden şöyle niyaz ettim   ALLAHIM Biliyorsunki,okunmuş yetmiş bin tehlilim var Onu, bu çocuğun annesinin cehennemden kurtarılması için
,ruhuna bağışladım  Bunları hep gizli ve kalbimle söyledim Çocuk birden ağlamayı bıraktı Gülerek,ELHAMDÜLİLLAH Anamı cehennemden çıkarttılar dedi ve bizimle beraber yemeğe başladı      
ALINTIDIR
|
|
|