Yalnız Mesajı Göster

Okuduğunuzu hafızada tutmak için

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Okuduğunuzu hafızada tutmak için

xeyn Nickli Üyeden Alıntı

sevgili Muhabbetçi,şimdi hüddam ın verdigi 4444 kere okunan salatı tefriciye duasını okumak yanlış birşey mi? bu dua müslümanlar arasında cok yaygın ve buna benzer dualar hatta bayanlar arasında daha cok yaygın dileği olan birisi için dagıtılıyo bu dualar saysına göre okunuyo bunca insan yanlışa mı düşüyomu şimdi onu öğrenmek istiyorum
bir de dediginiz, esmalarla yapılan zikirler içinde mi gecerli,onlarlada ebced hesabı yapılıp zikiler yapılıyo dilekler için,
böyle sayısıyla yapılan dualar yanlışmı yani tam olarak acıklarsanız seviniim

arkadasim 4400 kerre oku, nicin 4444 kerre? Bir tane eksik okursan bosami gidicek yani bu??

Duanin hikmetini anlayin Duayi tekrarlamakla hakk daha cabuk yahut daha az yardim etmez Cünkü hikmet duada degil, söyleyen kalbde Kalbi dervis olan bir kez YA RAHMAN der, yedi gök inim inim inler ama gönlünde nuru olmayan 4444 kerre degil yüzbin kez okusa nafiledirSu ayeti biraz düsünelim

Maun Suresi 5 namazlarından gaflet içindedir onlar!

Bak namaz kiliyormus bunlar, kiliyorlarmis ama gaflet icindeler imis Demekki bunlarda " ALLAH birdir" diyormus ama vah vah, bosa gidiyor ibadetleri cünkü özü cürük ervah bunlar

A'raf Suresi 180 En güzel isimler Allah'ındır; O'na onlarla dua edin O'nun isimlerinde ters bir tutum izleyenleri bırakın Yapıp ettiklerinin cezasını çekeceklerdir

Iste bu ters tutumu izlemeyinistersen sabah aksam ibadet et, kimse buna birsey demiyorki, ama bunu sayilara sokup, su kadar söyle bu kadar böyle demek, kurani kerime dolaysi ile HAKKA ters tutumdur!

Vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla