06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okuduğunuzu hafızada tutmak için
Sayin dicle
ayip olan ne? Allah ile aldatanlari ortaya cikarmakmi? yoksa Kurani kerimi bir sihirbaz kitabina cevirenlere karsi koymakmi? ayetleri anlamissiniz zaten, aynen buyruldugu gibidir
para aldigida mevcut tabiki, böyleleri hep ayni yöntemle insanlari tuzaga düsürür ilk baslarda para almasalarda, hani derlerya "Müsterinin ayagi alissin" o hesap!!
baska bir baslik altinda konuyu acin dediniz, iyide sayin dicle, zaten forumda bas bas basliklar acilmis onlara bir göz gezdirin okuyun, ögrenceksiniz dönen dolaplari
hem ona biz söyledik,madem sahtekar degil, korkcak birseyi de yok, sunsun bize ilmini, neye dayali yapip cizdikleri, kurani kerimi bu sekil kullanmak dogrumu?
birkac arkadas yapmayin etmeyin diyor, arkadaslar hatamiz ayetlerde böyle Mahlukatlarin bahsi gectigi, ve onlara karsi Yüce Rabbimizin Hükmünü göstermekmi?
4004 - İmran İbnu Husayn radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm: "Ümmetimden yetmişbin kişi (Mahşer'de) hesaba çekilmeden cennete girecektir!" buyurdular Kendisine: "Ey Allah'ın Resûlü! Bunlar kimlerdir?" diye sual edildi
"Onlar, kendilerine dağlamayanlar, rukyeye başvurmayanlar, teşâ'üme (uğursuzluğa) inanmayanlar ve Rablerine tevekkül edenlerdir!" buyurdu
Müslim, İman, 371, (218)
4006 - Hz Cabir radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm'dan nüşre hakkında sorulmuştu: "O şeytan işidir!"buyurdu "
Ebu Davud, Tıbb 9, (3868)
4007 - İsa İbnu Hamza rahimehullah anlatıyor: "Abdullah İbnu Ukeym radıyallahu anh'ın yanına girdim Kendisinde kızıllık vardı "Temime (muska) takmıyor musun?" diye sordum Bana şu cevabı verdi: "Bundan Allah'a sığınırım Zira Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm şöyle buyurmuştu: "Kim bir şey takınırsa, ona havale edilir "
Tirmizi, Tıbb 24, (2073)
2213 - Safiyye Bintu Ebî Ubeyd, Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm)'ın zevce-i pâklerinden naklen anlatıyor: "Resülulah (aleyhissalâtu vesselam) buyurdular ki: "Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez "
Müslim, Selâm 125, (2230)
|
|
|
|