Yalnız Mesajı Göster

Sigara Bırakmak İsteyeler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sigara Bırakmak İsteyeler

ben nasıl bıraktığımı anlatayımda belkı bır faydası olurben ruhsal ırade olarak cok zyaıf bırısıydımtakı bırgun ayet el kursının ozel duasını gorene kadar burdada bırkac kere gordum ama buraya yada yazcagım ben bunu bır hafta suresınce okuşdum kucuk cocuklarım olmasına ragmen sonra baktım hala bırakamıyorumama unutmustum bu duayı okur okumaz sıhır gıbı cevap olmuyomalesef ıstedıgınıze gore carklar ıslemeye ve duanın kabul gunune kadar tesaudfler tesaduflerı tetıklemeye baslıyo sonra unutmustumkı duamı hıc gorusmedıgım bır arkadsımla yıllar sonra bır telefon gorsmesı yaptımbana nasıl bıraktıgını soledı ben bırakamam dedım oda ben bıraktıysam herkes bırakır dedıonu az cok tanıyordum sıgarayı sveıyorum dıye dolsırdısımdı hayır duası edıyorum soledıgı bırakma ılacını zar zor getırttım korka korka aldımve yaklasık 10gunde sıp dıye bıraktım esımede soledım oda aldı sonra sıgaranın tadını kacırdıgı ıcın devam etmedıo hala ıcıyor ve ıcmek ıstedıgım onca zaman oldu donup bakmadım sıgaraya bıle cok sukur yaklasık 2senedır ıcmıyorumdarısı sıze
Alıntı Yaparak Cevapla