Konu
:
Fırında Palamut Pilaki
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Palamut Pilaki
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Palamut Pilaki
Fırında Palamut Pilaki
Malzemeleri:
– 1 Adet palamut
- 1 Adet kuru soğan
- 1 Adet limon
- 1 Adet domates
- 2 Adet defne yaprağı
- Ayçiçek yağı
- 1 Tutam maydanoz
- Yeteri miktarda tuz
- Karabiber ve su
Yapılışı :
Palamut balıkları ve kuru soğanı halka halka doğruyoruz
Fırın kabının altına soğanları diziyoruz
Üzerine palamut balığını koyuyoruz
Üzerine kabuğu soyulmuş iri doğranmış domates, defne yaprağı, tuzunu, yağını ve yeteri kadar suyunu koyup, en son üzerine limon dilimlerini diziyoruz
180 derecelik
ısıtılmış fırında 25 dakika pişiriyoruz
Soğuk ya da ılık servis edilebilir
Üzerine ince doğranmış maydanoz serpilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul