Konu
:
Pratik Güveç
Yalnız Mesajı Göster
Pratik Güveç
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pratik Güveç
Malzemeler:
1kg kuzu eti (kuşbaşıdan küçük soteden büyük doğranmış)
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 paket (750gr kadar) mantar
4-5 sivribiber
3 domates
1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar
tuz
tane karabiber
Hazırlanması:
[*]
Önce zeytinyağı ile etleri tencereye alıp bıraktığı suyu çekene kadar önce yüksek sonra kısık ateşte pişirin
[*]
Sivribiber, domates, mantarları her eklemeden sonra beşer dakika pişirerek ekleyin
10 dakika tencerenin ağzı kapalı şekilde pişirin
Tuz ve karabiberi ekleyin
[*]
Servis yapacağınız fırın kabına alın, servisten yarım saat önce 200C fırına yerleştirip önce 10 dakika ardından peynirip serpip kaşarlar eriyene kadar pişirin
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul