Konu
:
Kaşar Pane
Yalnız Mesajı Göster
Kaşar Pane
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşar Pane
4 yumurtanın akı
125 gr (1 su bardağı) kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
200-400 gr (1-2 su bardağı) rafine yağ
Büyük bir kasede yumurta teli yada elektrikli çırpıcı ile yumurta aklarını kar haline getirip, kaşar peyniri rendesi ve biberi katınız
Karışımdan ellerinizle ceviz büyüklüğünde toplar yapınız
Tavanızın üçte birine kadar yağ doldurup, yağı orta ateşte 50 saniye, içine atılan bir bayat ekmek parçası kızarana kadar, kızdırınız
Peynir toplarını tavada 2 dakika, köfteler şişip nar gibi olana kadar kızartınız
Tavayı ateşten alıp, peynir köftelerinin yağını kağıt peçete üstünde süzdürerek servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul