Konu
:
Pişirmenin incelikleri, püf noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Pişirmenin incelikleri, püf noktaları
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pişirmenin incelikleri, püf noktaları
Pişirmenin incelikleri, püf noktaları
Omletleriniz yeterince kabarmıyor, sarımsak doğradıktan sonra kokusu ellerinizden çıkmıyor mu? Fırında tavuk yapınca üzeri istediğiniz gibi kızarmıyor mu? Kurabiyeleriniz biraz bayatlayınca onları çöpe atmak istemiyor ama ne yapacağınızı da bilemiyor musunuz? Kekiniz kalıbından düzgün çıkmıyor ve bütün emekleriniz boşa mı gidiyor
Bu püf noktalar sayesinde artık dert etmenize gerek yok!
Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz
Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için kızgın yağın içerisine bir dilim ekmek atın
Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz
Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun
8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler
Yeni bir tava satın aldığınızda ilk önce içinde bir miktar sirke kaynatın
Bu işlem ilerde kızartmalarınızın tavaya yapışmasını önleyecektir
Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin
Daha sonra pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul