Konu
:
çerkez tavuğu
Yalnız Mesajı Göster
çerkez tavuğu
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
çerkez tavuğu
ÇERKEZ TAVUĞU
Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı ceviz
3 çorba kaşığı mayonez
5 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
1 tutam dereotu
½ çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı
İlk önce tavuk göğüsleri haşlanır
Küçük parçalar halinde didiklenir
Ceviz içlerini iri iri kırdıktan sonra tavukların üzerine serpilir ve mayonez eklenir
Sarımsakları iyice dövülüp, yoğurtla karıştırılır
İnce kıyılmış dereotunu ve yoğurdu diğer karışımın üzerine boşaltıp, hepsi iyice karıştırılır
Üzeri dereotu ve ceviz ile süslendikten sonra sıvı yağ üzerinde gezdirilip servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul