Yalnız Mesajı Göster

>İzmir Lokması

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

>İzmir Lokması



İZMİR LOKMA TATLISI TARİFİ


LOKMACI BABA " DAN,İZMİR LOKMA TATLISI TARİFİ



MALZEMELER

1 kgun,1 paket yaş maya, 1 çorba kaşığı toz şeker,

1 çay kaşığı tuz,1 kahve fincanı ay çicekyağı



ŞURUBU İÇİN

2 kgtoz şeker, 5 su bardağı su

1/2 limonun suyu



ŞURUP VE HAMUR HAZIRLIĞI

Su,şeker ve limon suyunu kaynatın

Üzerine köpükler oluştuktan sonra 10 dakika

Kaynatıp altını kapatın

Un,maya,tuz,şeker ve ayçicekyağı ve ılık suyla çok

Yumuşak bir hamur yoğurun üzerini örtüp ılık bir yerde

Dinlenmeye bırakınkabarınca yeniden karıştırın

Kaşık yardımıyla fındık büyüklüğünde lokmaları alıp yağda

Kızartın ve soğuk şuruba atın10-15 dakika bekletip

Ilık olarak servis yapın

AFİYET OLSUN


BİLGİNİZE VE İLGİNİZE !!!


İZMİR LOKMASI & SARAY LOKMASI


HAYIRATLARINIZA VE SEVİNÇLERİNİZE


VESİLE OLALIM



Lokma Tarifleri, 1)Yerinizde Takım Edevatla

Sıcak Lokma Dökme,2)Yerimizde Toptan Lokma Sipariş Verme,

3)Ve Lokma Usta Gönderilir Dilediğiniz Yerde Dilediğiniz Boy da

Full Time –Part Time Lokma Dökülür,

Çok Seçenek, Çok Çeşit

Sevinçte Ve Tasada

Tatlıda Düşerse Başın Dara

Hemen LOKMACI BABA' YI ARA


İletişim

Merkez Ofis:

Bahçelievler/İstanbul/Türkiye

Tel: 02126443525

Fax: 02126443526
HoÅŸgeldiniz


NİYAZİ DUMLU

( Lokmacı Baba )

GSM:05357304151
niyazi@lokmacibabacom
yetimpasa@gmailcom


MURAT DUMLU

( Genel Koordinatör )

GSM : 0543 464 31 90
murat@lokmacibabacom
mdumlu@mynetcom

Alıntı Yaparak Cevapla