06-26-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
>İzmir Lokması
İZMİR LOKMA TATLISI TARİFİ
LOKMACI BABA " DAN,İZMİR LOKMA TATLISI TARİFİ
MALZEMELER
1 kg un,1 paket yaş maya, 1 çorba kaşığı toz şeker,
1 çay kaşığı tuz,1 kahve fincanı ay çicekyağı
ŞURUBU İÇİN
2 kg toz şeker, 5 su bardağı su
1/2 limonun suyu
ŞURUP VE HAMUR HAZIRLIĞI
Su,şeker ve limon suyunu kaynatın
Üzerine köpükler oluştuktan sonra 10 dakika
Kaynatıp altını kapatın
Un,maya,tuz,şeker ve ayçicekyağı ve ılık suyla çok
Yumuşak bir hamur yoğurun üzerini örtüp ılık bir yerde
Dinlenmeye bırakın kabarınca yeniden karıştırın
Kaşık yardımıyla fındık büyüklüğünde lokmaları alıp yağda
Kızartın ve soğuk şuruba atın 10-15 dakika bekletip
Ilık olarak servis yapın
AFİYET OLSUN
BİLGİNİZE VE İLGİNİZE !!!
İZMİR LOKMASI & SARAY LOKMASI
HAYIRATLARINIZA VE SEVİNÇLERİNİZE
VESİLE OLALIM
Lokma Tarifleri, 1) Yerinizde Takım Edevatla
Sıcak Lokma Dökme,2) Yerimizde Toptan Lokma Sipariş Verme,
3) Ve Lokma Usta Gönderilir Dilediğiniz Yerde Dilediğiniz Boy da
Full Time –Part Time Lokma Dökülür,
Çok Seçenek, Çok Çeşit
Sevinçte Ve Tasada
Tatlıda Düşerse Başın Dara
Hemen LOKMACI BABA' YI ARA
İletişim
Merkez Ofis:
Bahçelievler/İstanbul/Türkiye
Tel: 0212 644 35 25
Fax: 0212 644 35 26
HoÅŸgeldiniz
NİYAZİ DUMLU
( Lokmacı Baba )
GSM:0535 730 41 51
niyazi@lokmacibaba com
yetimpasa@gmail com
MURAT DUMLU
( Genel Koordinatör )
GSM : 0543 464 31 90
murat@lokmacibaba com
mdumlu@mynet com
|
|
|