Konu
:
Beşamel Soslu Patates
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Patates
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Patates
malzemeler
3 orta boy haşlanmış patates
yarım kilo mantar
1,5 bardak süt
2 çorba kaşığı un
yağ
tuz
karabiber
kaşar
hazırlanışı
mantarları doğrayıp biraz yağla kavurup kendi sularını çekinceye kadar pişiriyoruz küp şeklinde doğradığımız patatesleride mantarlarla birlikte 2-3 dakika karıştırarak ocaktan alıyoruz
ayrı bir yerde beşamel sosu hazırlıyoruz
mantar ve patatesli karışımı borcama döküp üzerine beşamal sosu koyup üstünü rendelenmiş kaşarla kaplıyoruz
önceden ısıttığımız fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul