Yalnız Mesajı Göster

Beşamel Soslu Patates

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Soslu Patates



malzemeler
3 orta boy haşlanmış patates
yarım kilo mantar
1,5 bardak süt
2 çorba kaşığı un
yağ
tuz
karabiber
kaşar

hazırlanışı
mantarları doğrayıp biraz yağla kavurup kendi sularını çekinceye kadar pişiriyoruz küp şeklinde doğradığımız patatesleride mantarlarla birlikte 2-3 dakika karıştırarak ocaktan alıyoruzayrı bir yerde beşamel sosu hazırlıyoruzmantar ve patatesli karışımı borcama döküp üzerine beşamal sosu koyup üstünü rendelenmiş kaşarla kaplıyoruzönceden ısıttığımız fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla