Konu
:
Kabak Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Çorbası
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Çorbası
3 adet ortaboy kabak
1 adet ortaboy patates
1 adet ortaboy soğan
1 adet ortaboy havuç
1 litre sıcak su (et suyuda kullanılabilir)
Zeytinyağı
Tuz, istenilen baharatlar
İsteğe göre et bulyon
Yapılışı:
Tüm sebzelerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın
Zeytinyağını tencereye alın,sebzeleri ekleyerek 4-5 dakika orta ateşte kavurun
Üzerine suyu ekleyerek sebzeler tamamen yumuşayana kadar orta ateşte pişirmeye devam edin
(Eksilirse üzerine su ekleyebilirsiniz
)
Yumuşayan sebzeleri tenceredeyken pürüssüz bir kıvam yakalayıncaya kadar blendırdan geçirin
Tuz ve baharatlarla tatlandırarak sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul