Konu
:
Kızarmış Muz
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Muz
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Muz
Malzemeler:
8 Adet milföy hamuru
4 Adet muz
1-2 Su bardağı bal
Kızartmak için sıvıyağ
İsteğe göre çamfıstığı yada badem
Yapılışı:
1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin
2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz)
3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın
4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın
5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul