Konu
:
> Ayşe Fasulye Sote
Yalnız Mesajı Göster
> Ayşe Fasulye Sote
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Ayşe Fasulye Sote
MALZEMELER
4 kişilik
1 kg ayşe fasulye
½ kahve kaşığı karbonat
az tuz
1 çorba kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Fasulyelerin uçlarını kopartıp, kılçıklarını keserek ayıklayın ve mümkün olduğunca ince dilimleyin
Yıkadıktan sonra içinde ½ kahve kaşığı karbonat bulunan bol kaynar suda 4-5 dakika kontrol ederek haşlayın ve hemen üzerine soğuk su akıtarak soğutun
Servis edeceğiniz zaman kaynar suda 2 dakika ısıtıp süzdürün
Bir çorba kaşığı tereyağında bir dakika sote yapıp servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul