Konu
:
> Kuzu Söğüş
Yalnız Mesajı Göster
> Kuzu Söğüş
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kuzu Söğüş
MALZEMELER
1 baş soğan
1 adet havuç
1 kg kuzu budu
16 su bardağı su
1 demet maydanoz
1 diş sarmısak
HAZIRLANIŞI
Büyükçe bir tencereye 16 su bardağı su, kabuğunu soyduğunuz soğan, üstünü kazıyıp temizlediğiniz havuç, yıkayıp temizlediğiniz maydanoz, 1 diş sarmısak ve kuzu budunu koyup ateşe oturtun
Karışımı 1-1
5 saat kadar haşlayın
Daha sonra eti tencereden alıp bıçakla dilimledikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul