Konu
:
> Tereyağlı kestane
Yalnız Mesajı Göster
> Tereyağlı kestane
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Tereyağlı kestane
MALZEMELER
5 kişilik
1 kg kestane yeni mahsul
1 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
¼ tatlı kaşığı tuz
½ tatlı kaşığı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Kestaneleri ortasından yalnız kabuğunu yarın
Sıvı yağı bir tavada kızdırın, kestaneleri yağa atıp 2-3 dakika kızartıp kabuklarını soyun
Küçük dibi düz bir tepsiye veya borcama kestaneleri koyun
Üzerlerine şekeri, tuzu, suyu ve tereyağını koyup bir yağlı kağıt ve kapak kapatarak ağır fırında 25 dakika kontrol ederek pişirip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul