Konu
:
> Tencerede Sebzeli Süt Danası
Yalnız Mesajı Göster
> Tencerede Sebzeli Süt Danası
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Tencerede Sebzeli Süt Danası
MALZEMELER
600 gr Süt Danası (yağsız but)
500 gr Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin)
150 gr Soyulmuş Domates
1 Bağ Taze Biberiye
1 Bağ Taze Kekik
Zeytinyağı
Tuz
Taze Çekilmiş Karabiber
HAZIRLANIŞI
Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin
Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın
Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın
Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun
25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir
Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul