Yalnız Mesajı Göster

> Tencerede Sebzeli Süt Danası

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Tencerede Sebzeli Süt Danası



MALZEMELER
600 gr Süt Danası (yağsız but)
500 gr Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin)
150 gr Soyulmuş Domates
1 Bağ Taze Biberiye
1 Bağ Taze Kekik
Zeytinyağı
Tuz
Taze Çekilmiş Karabiber


HAZIRLANIŞI
Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın
Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir
Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir

Alıntı Yaparak Cevapla