Konu
:
> Dana Pikatası Savora
Yalnız Mesajı Göster
> Dana Pikatası Savora
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Dana Pikatası Savora
MALZEMELER
4 kişilik
16 parça dana eti
bir tutam karabiber
tuz
2 kahve fincanı rafine yağı
2 kahve fincanı beyaz şarap
1 çay kaşığı toz hardal
2 tatlı kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı un
HAZIRLANIŞI
Etleri bıçak sırtı kalınlığında dövüp, tuzlayın ve biberleyin
Sonra hafif una bulayın
Bir tavaya rafine yağını koyup kızdırın etleri ilave edin
Birer ikişer dakika alt üst kızartıp bir servis tabağına çıkartın
Tavadaki yağı döküp beyaz şarabı ilave edin
Bir dakika kaynatıp ateşten alın, hardalı ve tereyağını karıştırarak ilave edip etlerin üzerine döküp servis edin
Yanında garnitür olarak tereyağlı erişte verin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul