Konu
:
> Pirinçli biftek
Yalnız Mesajı Göster
> Pirinçli biftek
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Pirinçli biftek
MALZEMELER
Amerikan pirinci (haşlanmış) 175 gr
Biftek 2 kg
Havuç 200 gr
Salatalık 1/2 kg
Soya yağı 2 çorba kaşığı
Hardal
Tost ekmeği 1 paket
Ceviz 150 gr
Tuz
Karabiber
SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ :
Protein 46 gr
Yağ 30 gr
Karbonhidrat 65 gr
= 2527 Kj
604 kcal
HAZIRLANIŞI
Tavaya yağı döküp kızdırın
Bifteği arkalı önlü tavada kızartın
Salatalık ve havucu rendeleyin
Haşlanmış pirinci de içine ekleyip karıştırın
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın
Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine bifteği alın
Salatalık, havuç, pirinç karışımını etin üzerine dökün
Hardal sosunu da ekleyip, garnitürün yanında ceviz içi ile süsleyerek servis yapın
ÖNERİ : Bu menüde kullandığınız cevizin yerine başka fıstık ve fındık türlerini de kolayca kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul