Konu
:
> Parmak Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
> Parmak Bonfile
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Parmak Bonfile
MALZEMELER
3 adet bonfile
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tane karabiber
Tuz
Ispanak püresi için:
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün
Sonra da blenderda çekin
İçine süzme yoğurt, karabiber ve tuz atıp tekrar blenderda karıştırın
Soğuk sudan geçirdiğiniz kaba koyup dolapta bekletin
Teflon tavaya tereyağını koyun
Bonfileleri iki taraflı kızartın
Sonra da parmak şeklinde kesin
Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun
Bonfileleri tabağa dizin
Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın
Yağı bonfilelerin üzerine döküp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul