Konu
:
> Marullu haşlama
Yalnız Mesajı Göster
> Marullu haşlama
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Marullu haşlama
MALZEMELER
4 adet kuzu incik
1 adet kıvırcık salata
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
1 adet limon + 1 yumurta sarisi
HAZIRLANIŞI
Tereyağında taze soğanlar çevrilir ve kuzu incikler çevire çevire kızartılır
Sıcak su eklenerek pişirilir
Kıvama gelince marul ve dereotu eklenir
2-3 dakika pişirilip yumurta sarısı ve limon ile terbiye edilir
Az sulu bol yeşillikli bir haşlama olarak patates salatası ile servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul