Yalnız Mesajı Göster

> Maydanozlu Et (4 Kişilik)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Maydanozlu Et (4 Kişilik)



MALZEMELER
500 gr Kuşbaşı Et
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Soğan
1/2 Demet Maydanoz
1/2 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Mısır
Tuz , Karabiber


HAZIRLANIŞI
Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın Tereyağını eritin Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin Tencereyi ocaktan alın
Maydanozları yıkayın Yarım su bardağı sütle robottan geçirin Etle karıştırın Fırın tepsisine alın Mısırı ilave edin Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika bekletin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla