Konu
:
> Maydanozlu Et (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
> Maydanozlu Et (4 Kişilik)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Maydanozlu Et (4 Kişilik)
MALZEMELER
500 gr Kuşbaşı Et
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Soğan
1/2 Demet Maydanoz
1/2 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Mısır
Tuz , Karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın
Tereyağını eritin
Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun
Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin
Tencereyi ocaktan alın
Maydanozları yıkayın
Yarım su bardağı sütle robottan geçirin
Etle karıştırın
Fırın tepsisine alın
Mısırı ilave edin
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika bekletin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul