Konu
:
> Mantarlı Nuar
Yalnız Mesajı Göster
> Mantarlı Nuar
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Mantarlı Nuar
MALZEMELER
Yarım kilo nuar (ince dilimli)
Yarım kilo mantar
1 adet orta boy soğan
2 adet sivri biber
2 adet domates
kekik
1 çay bardağı sıvı yağ
beşamel sos
1 su bardağı kaşar rendesi
HAZIRLANIŞI
Nuar dilimlerini kızdırılmış yağda kızartıp bir cam tepsiye dizin
Soğanı pembeleşinceye kadar kavurup üzerine dilimlenmiş mantarları ilave edin
İnce kıyılmış biberleri de katarak biraz daha kavurun
Küp şeklinde doğranmış domatesleri de ilave ederek suyunu çekene kadar pişirip tuz ve kekik ilave edin
Bu karışımı nuar dilimlerinin üzerine yayın
Daha sonra etlerin
üzerini tamamen beşamel sos ile kaplayın
En üstüne kaşar rendesini serperek fırına sürün
Kaşarlar eriyip hafif pembeleşince fırından alıp servis yapın
Not:Misafirlerinize ikram etmeyi d|~|n|yorsan}z vnceden hazırlayıp yemek saatinden 10 dakika önce fırına verebilirsiniz
Beşamel Sos: Margarinle yarım su bardağı un pembeleşmeden kavrulur üzerine 1,5 bardak süt eklenir
Koyulaşana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul