Konu
:
> Sebzeli ve pirinçli ciğer sote
Yalnız Mesajı Göster
> Sebzeli ve pirinçli ciğer sote
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Sebzeli ve pirinçli ciğer sote
MALZEMELER
1 su bardağı hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
1 çay bardağı soya yağı
1/2 kg koyun ciğeri
2 adet patates
2 adet havuç
3 çorba kaşığı konserve iç bezelye
2 çay kaşığı karabiber
3 dal dereotu
Yeterince tuz
HAZIRLANIŞI
Pirinci bir tencerede diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve suyunu iyice süzün
Patates ve havuçları küp şeklinde doğrayın
Bir tavada yağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış ciğerleri bir miktar kavurun
İçine doğranmış patates ve havuçları, bezelyeyi, yeterince tuz ve karabiber ekleyip iyice kavurun
Ateşten alıp yağını süzdürün
İçine haşlanmış pirinci de ekleyerek servis tabağına alın
Üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul