Konu
:
> Bulgur Pilavı - I
Yalnız Mesajı Göster
> Bulgur Pilavı - I
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Bulgur Pilavı - I
MALZEMELER
3 çorba kaşığı tereyağ (ya da margarin)
1 adet orta boy soğan
3 adet yeşil biber
2 su bardağı su
2 bardak bulgur
2 adet domates
et suyu
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Yağı bir tencerede eritin
Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda pembeleştirin
Doğranmış biberleri katın
Rengi değişmeye başladığında küp küp kesilmiş domatesleri katıp, tuzunu serpin
İki bardak su ve et suyunu katın
Kaynadığında bulguru ilave edin
Tencerenin kapağını kapatın
Bulgur suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin
Pilavı biraz demlendirdikten sonra karıştırıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul