Konu
:
> Kolber tereyağı
Yalnız Mesajı Göster
> Kolber tereyağı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kolber tereyağı
MALZEMELER
20 dilim tereyağı için
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz
20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın
Buzdolabına koyun
İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın
Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul