Konu
:
> Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı)
Yalnız Mesajı Göster
> Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı)
MALZEMELER
800 gr İspanyol Sosu (2 su bardağı)
1 Kg (5 Su Bardağı) Et Suyu
2 Çorba Kaşığı Mantar (Kıyılmış)
5 Çorba Kaşığı Kırmızı Şarap
HAZIRLANIŞI
Bu klasik Fransız sosu genellikle öteki sosların yapılmasında ana madde olarak kullanılır
Ama yalnız başına da, rosto v bifteklerle servis edilebilir
İspanyol sosunu, et suyunu ve mantarları büyük bir tencereye koyunuz
Tenceredeki karışımı, orta ateşte kaynatınız
Kaynayınca ateşin altını kısıp 30 dakika üçte birini çekene kadar yavaş yavaş pişirdikten sonra şarabı ekleyiniz
Tenceredeki sosu dibine tülbent döşenmiş süzgeçten geçirerek bir sosluğa süzüp servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul