Konu
:
> Bearnez Sos
Yalnız Mesajı Göster
> Bearnez Sos
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Bearnez Sos
MALZEMELER
1 Küçük Soğan
1 Kahve Fincanı Beyaz Şarap
1 Kahve Fincanı Sirke
2 Yumurta Sarısı
100 gr Tereyağı
1/2 Demet Maydanoz
Tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanı ince ince doğrayıp küçük bir tencereye alın
Şarap ve sirkeyi ilave edip biraz kaynatın
Süzgeçten geçirerek sirkeli şarabı derin bir kaba alın ve soğumaya bırakın
Kaynattığınız sirkeli şarap iyice soğuduktan sonra yumurta sarıları ve bir miktar tuz ekleyerek çırpın
Kabı, içi su dolu geniş bir tepsinin içine yerleştirip (benmari usulü) orta ateşte pişirin
Bu sırada sürekli çırpmaya devam edin
Tereyağını küçük parçalar halinde karışıma ilave edip çırparak iyice karışmasını sağlayın
İnce kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın
Et veya balık yemeklerinin yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul