Yalnız Mesajı Göster

> Gondolda tavuk

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Gondolda tavuk



MALZEMELER :

1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik)
250 gr kültür mantarı
2 adet domates
3-4 adet kereviz sapı
1 çaybardağı kaşar rendesi
tuz
karabiber
toz kırmızı biber
tereyağı
folyo kağıdı

HAZIRLANIŞI
Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin Suyunu çekene dek pişirin Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırınÜstüne de kaşar rendesi serpin Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla