Konu
:
> Gondolda tavuk
Yalnız Mesajı Göster
> Gondolda tavuk
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Gondolda tavuk
MALZEMELER :
1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik)
250 gr kültür mantarı
2 adet domates
3-4 adet kereviz sapı
1 çaybardağı kaşar rendesi
tuz
karabiber
toz kırmızı biber
tereyağı
folyo kağıdı
HAZIRLANIŞI
Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun
Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin
Suyunu çekene dek pişirin
Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırın
Üstüne de kaşar rendesi serpin
Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın
kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul