Yalnız Mesajı Göster

> Saray usulü piliç sarma

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Saray usulü piliç sarma



MALZEMELER
4 kişilik
1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı


HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla