Yalnız Mesajı Göster

> Kaşarlı Tavuk

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Kaşarlı Tavuk



MALZEMELER
1 adet tavuk
100 gr yeşil sivri biber
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağ (veya margarin)
kaşar peyniri
süt

HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın, sudan çıkarıp, didin Diğer yanda iki çorbakaşığı unu, bir çorba kaşığı tereyağı ile karıştırıp ateşte hafif sarartıp kavurun, bu kanşıma süt ilave edip koyu boza kıvamında bir sos elde edin Didilmiş tavuk, sos ve ince kıyılmış sivri biberi beraberce kanştırın Payreks bir kaba koyun, üzerine kaşar peyniri rendeleyip, fırına sürün ve peynirler kızarana dek pişirin, sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla