Konu
:
> Kaşarlı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
> Kaşarlı Tavuk
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kaşarlı Tavuk
MALZEMELER
1 adet tavuk
100 gr yeşil sivri biber
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağ (veya margarin)
kaşar peyniri
süt
HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın, sudan çıkarıp, didin
Diğer yanda iki çorbakaşığı unu, bir çorba kaşığı tereyağı ile karıştırıp ateşte hafif sarartıp kavurun, bu kanşıma süt ilave edip koyu boza kıvamında bir sos elde edin
Didilmiş tavuk, sos ve ince kıyılmış sivri biberi beraberce kanştırın
Payreks bir kaba koyun, üzerine kaşar peyniri rendeleyip, fırına sürün ve peynirler kızarana dek pişirin, sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul