Konu
:
> Bademli Keşkül
Yalnız Mesajı Göster
> Bademli Keşkül
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Bademli Keşkül
MALZEMELER
50 gr kavrulmuş badem
30 gr mısır nişastası
1 paket vaııilya
200 gr toz şeker
4 yumurta sansı
4 bardak süt
HAZIRLANIŞI
Süt ve şekeri bir tencereye koyup kaynatın
Nişastayı biraz suyla ezip, yumurta sarısı ve vanilyayı buna ekleyin
Bu karışımı yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak kaynayan süte katın
5 dakika sonra kavrulmuş, kabukları çıkartılmış ve çekilmiş bademi ekleyin
Koyu muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın
Kuplara veya kaselere boşaltın
Üzerlerini bademle süsleyip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul