Yalnız Mesajı Göster

> Armutlu Mus

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Armutlu Mus



MALZEMELER
yarım kg olgun armut
1 limonun suyu
5 çorbakaşığı tozşeker
4 dilim ananas
10 adet böğürtlen
2 adet muz
2 adet kiwi
1 çorbakaşığı hindistancevizli krema
5 gramlık 3 adet yaprak jöle

4 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Yaprak jöleyi suda eritin lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki
bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın
Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin

Alıntı Yaparak Cevapla