Konu
:
> Armutlu Mus
Yalnız Mesajı Göster
> Armutlu Mus
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Armutlu Mus
MALZEMELER
yarım kg olgun armut
1 limonun suyu
5 çorbakaşığı tozşeker
4 dilim ananas
10 adet böğürtlen
2 adet muz
2 adet kiwi
1 çorbakaşığı hindistancevizli krema
5 gramlık 3 adet yaprak jöle
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Yaprak jöleyi suda eritin
lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki
bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın
Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın
Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin
Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul