Konu
:
> Frambuazlı Armut Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
> Frambuazlı Armut Tatlısı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Frambuazlı Armut Tatlısı
MALZEMELER
5 armut
yarım kg toz şeker
200 gr frambuaz
3-4 adet karanfıl
HAZIRLANIŞI
Armutları soyup, çekirdeklerini çıkartıp bir fırın tepsisine dizin
Toz şekerin yarısı ve karanfil taneleriyle beraber fırına koyun
Orta hararetteki fırında yarım saat kadar bekletin
Frambuazı püre haline getirip, kalan şekerle karıştırın
Bu karışımı pişmiş armutların ortasındaki boşluklara doldurun
Tekrar fırına sürüp 5 dakika kadar daha pişirin
Soğutup, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul